COACHING OP HET GEBIED VAN PERSOONLIJKE GROEI EN BEWUSTWORDING

Coaching
Wat ik doe is coachen op het gebied van persoonlijke groei en bewustwording. Zoals ik naar coaching kijk is het bereid zijn om stil te staan. Bewust stil staan bij jezelf en bij de dingen die spelen in je leven en/of je werk. Omdat je het graag anders wilt.

Ik begeleid je graag als je zoekt naar meer richting, balans en focus. En als je verlangt naar meer voldoening, passie en drive. Alleen een beetje bereidheid is nodig, durf je het aan?

Losse coachsessie of coachtraject
Wat ik aanbied zijn losse coachsessies en coachtrajecten. Een losse (telefonische) sessie is altijd te boeken. Ook als terugkomsessie na een coachtraject. Bij een coachtraject kun je kiezen op welke manier je gecoacht wilt worden; op een psychodynamisch manier of door middel van Het Talentenspel. Zie: ‘Hoe ik werk’ en ‘Het Talentenspel’.

Herken je je in een van deze voorbeelden?
* Je hebt veel te bieden, maar je houdt jezelf klein.
* Je bent alleen maar aan het geven/aanpassen en je hebt het gevoel dat je jezelf daarmee tekort doet.
* Je voelt je onrustig, gespannen en je piekert veel.
* Je vindt het lastig om keuzes te maken.
* Je wilt stoppen met uitstellen.
* Je hebt moeite met sociale contacten en het vertrouwen van anderen.
* Je voelt je onzeker (over een situatie of iets wat je wilt gaan doen) of bent bang om te falen.
* Je voelt je somber, futloos of vermoeid.
* Je wilt meer je hart volgen, je droom leven, maar je weet niet hoe precies.
* Je durft jezelf niet te zijn.
* Je wilt jezelf laten zien tegen alle stromen in.
* Je wilt een nieuwe uitdaging aangaan, maar iets houdt je tegen.

Of herken je een van deze situaties?
* Je hebt zoveel talenten, je vindt alles wel leuk, maar hebt moeite om keuzes te maken die echt bij je passen. Je zoekt focus en een heldere richting voor je (volgende) studie- of loopbaanstap.

* Je bent na je studie van de ene in de andere baan gerold en komt tot de conclusie dat het nu tijd is om een bewuste loopbaankeuze te maken. Je wilt weten wat jou bijzonder maakt, waarin jij het verschil kunt maken.

* Je hebt al flink wat werkervaring, maar je voelt je vastlopen in routine. Je voelt de behoefte om je verder te ontwikkelen.

* Je investeert veel in je werk en je vindt het lastig om dit te combineren met je privéleven.

* Je hebt het best aardig voor elkaar in je leven, en toch mis je iets. Je vraagt je af wat de betekenis is van wat je doet.

* Je verlangt naar bezigheden die je meer met hart en ziel kunt doen. Je wilt weten wat je missie is en hoe je van betekenis kunt zijn voor anderen.

* Je hebt een lastige periode achter de rug. Het is tijd om weer stevig in je schoenen te gaan staan en nieuwe keuzes te maken.

Hoe en resultaat
Door op een positieve manier met elkaar in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar jouw antwoorden. Met als resultaat dat je groeit in je persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. De manier waarop ik je begeleid is gebaseerd op gelijkwaardigheid, rust, warmte en openheid en van daaruit de confrontatie niet uit de weg gaan. En het allerbelangrijkste; ik bied je veiligheid en vertrouwen.

Mocht je eens vrijblijvend van gedachten willen wisselen, dan kun je me gerust bellen of mailen.

Lieve groet,

Saskia Janse de Jonge

Interesse?

Neem telefonisch contact met me op: