Het Talentenspel
Heb je het gevoel dat het leven je meer te bieden heeft? Gaat je leven alle kanten op, is er geen regie, geen vervulling, geen geluk? Dan is het Talentenspel waarschijnlijk iets voor jou. 

We spelen het Talentenspel in mijn praktijkruimte of online, net wat bij jou past.

Met het Talentenspel kom je in contact met je eigen talenten. Het geeft je snel een dieper inzicht in wie je bent en wat je werkelijk wilt. Je ontdekt de kracht van je talenten en hoe je ze kunt laten samenwerken. Om jouw levensmissie te vervullen. Want daarvoor is het nodig dat je een beroep doet op al je talenten.

Op een originele en laagdrempelige wijze krijg je helder in beeld welke talenten je hebt en hoe de verhouding tot je talenten op dat moment is. Je ervaart wat je kunt doen om jouw potentieel aan mogelijkheden nog beter te gaan benutten en je koers te bepalen.

Je vindt antwoord op de vragen die voor jou spelen, bijvoorbeeld:
* Welk beroep past bij mij?
* Welke studie past bij mij?
* Hoe doorbreek ik mijn patronen?
* Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?
* Wat wil ik het allerliefst doen?
* Wat is het doel van mijn leven?

Zo werkt het
Het Talentenspel werkt met de metafoor van een innerlijk koninkrijk met twaalf talenten, waar jij als koning(in) over kunt regeren.  Met het spel maak je contact met je talenten en met je onderbewuste kennis daarover. Je krijgt zo meer inzicht in de betekenis en de onderlinge samenhang van je talenten. En in gesprek met je talenten kom je tot een nieuwe samenwerking en weet je wat je in het dagelijks leven kunt doen om jouw talenten optimaal in te zetten. De innerlijke beweging die daarvoor nodig is, kun je dan gaan maken.

Geef je leven weer richting met je levensmissie
Het middelpunt van het koninkrijk wordt gevormd door jouw inspiratiebron, waar je tijdens het spelen ook contact mee maakt. En van daaruit krijgen alle talenten hun eigen plaats. Welk talent vormt de bron van jouw inspiratie, welke talenten werken samen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welke talenten helpen je om jouw persoonlijke levensmissie in het dagelijks leven vorm te geven?

Het Talentenspel werkt met twee borden. Het eerste gebruik je tijdens je zoektocht naar en je gesprekken met je talenten. Als duidelijk wordt in welke verhouding je talenten tot elkaar staan, hoe ze met elkaar samenwerken en hoe ze jou ondersteunen bij je levensmissie, leg je ze neer op het tweede bord, in de vorm van de levensboom en formuleer je je levensmissie.

Sessies en tarief
Ik begeleid je als gecertificeerd talentencoach bij het spel (opgeleid door Willem Glaudemans) en help je bij het contact leggen met je talenten, met de visualisaties en met de voortgang van het proces. Meestal zijn 6 sessies van elk zo’n 2-2,5 uur voldoende om het Talentenspel uit te spelen, dus gemiddeld zo’n 12-15 uur. Soms is er meer tijd nodig. Het tarief voor particulieren bedraagt €125,00 per uur (incl. 21% BTW). Het tarief voor bedrijven is op aanvraag beschikbaar. Ter informatie:
* Kosten worden vanwege de huidige wetgeving niet meer door de zorgverzekeraars vergoed.
* Mogelijk is jouw werkgever bereid tot een bijdrage aan jouw coachsessies; vaak is er sprake van een jaarlijks opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken.

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Binnen 24 uur breng ik het normale tarief in rekening, vanwege mijn voorbereiding en gereserveerde tijd.

Registratie
Ik ben sinds januari 2017 geregistreerd op de site van het Talentenspel en neem deel aan nascholingsdagen.

Vind hier, naast mijn registratie, meer informatie op de site van het Talentenspel

Interesse?

Neem telefonisch contact met me op: