Psychodynamische coaching, losse sessie of coachtraject
Je bent welkom voor een losse sessie of een coachtraject, in mijn praktijkruimte of online, net wat bij jou past.

Coachtraject
Als je kiest voor een coachtraject, maken we tijdens de eerste sessie onder meer jouw hulpvraag helder. Dit is wat je wilt bereiken en vormt het uitgangspunt van onze gesprekken. Een coachtraject bestaat over het algemeen uit zo’n 4 tot 8 sessies en een sessie vindt meestal eens in de 2 tot 4 weken plaats.

Tijdens een coachsessie laat ik je stil staan, zodat je de rust vindt om te onderzoeken en te ontdekken wat je werkelijke innerlijke drijfveren zijn. Er zijn altijd keuzes te maken en als je oprecht leert luisteren naar jezelf, vind je de antwoorden.

Ik werk tijdens de sessies met diverse technieken en oefeningen die gebaseerd zijn op: Familieopstellingen, Neurolinguïstisch Programmeren, de Assen van Verandering, Kernkwaliteiten, Mindfulness en Vergeving van jezelf of anderen.

Ik coach op een psychodynamische manier; het in beweging brengen van de psyche op een dynamische manier. Een psychodynamische aanpak combineert technieken, zodat er sneller en effectiever aan de kern van het probleem wordt gewerkt. Het resultaat is dat deze aanpak zorgt voor kortdurende trajecten.

Tarief
Het tarief voor particulieren bedraagt €125,00 per uur (incl. 21% BTW). Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Het tarief voor bedrijven is op aanvraag beschikbaar. Ter informatie:
* Kosten worden vanwege de huidige wetgeving niet meer door de zorgverzekeraars vergoed.
* Mogelijk is jouw werkgever bereid tot een bijdrage aan jouw coachsessies; vaak is er sprake van een jaarlijks opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken.

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Binnen 24 uur breng ik het normale tarief in rekening, vanwege mijn voorbereiding en gereserveerde tijd.

Interesse?

Neem telefonisch contact met me op: