Jongeren coaching (van 11 tot 18 jaar) met behulp van Jong Talent
Je wilt lekker in je vel zitten, doen wat je leuk vindt en wat bij jou past. Het pad vinden dat jij wilt volgen. Dan is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Dat je kiest voor jouw talent.

Coaching met behulp van de coachingsmethodiek Jong Talent is iets voor jou als je:
* op zoek bent naar studierichting
* je ongelukkig voelt, je niet lekker in je vel zit
* vastgelopen/onzeker bent en op zoek bent naar richting
* chaos en disbalans ervaart
* leven alle kanten opgaat
* op de automatische piloot leeft
* het gevoel hebt dat het leven je meer te bieden heeft
* geen regie, geen vervulling ervaart

Als je wilt dat er echt iets verandert, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Hoe werkt Jong Talent?
Jong Talent is de jongeren versie van het Talentenspel. Je komt spelenderwijs in contact met je eigen talenten en het geeft je snel een dieper inzicht in wie je bent, wat je nodig hebt en wat je werkelijk wilt.

Jong Talent werkt met 2 spelborden. Je kiest talentenkaarten uit, je gaat daarmee aan het werk en je leert je eigen talenten beter kennen. Via thema- en groeikaarten komt er letterlijk snel op tafel wat er in jouw leven speelt. En wie of welk talent je daarbij kan helpen. Daarmee versterk je je eigen kracht en zet je concrete stappen in jouw leven.

We kijken dus naar wat je wel kan in plaats van waar je niet goed in bent. Zo krijg je inzicht in de richting van je leven. Waar wil je naar toe? Als je dat weet, kun je meteen goede keuzes maken voor je verdere toekomst. En dat begint onder meer bij een goede school- en beroepskeuze.

Een ervaring van een cliënte van 16:
‘Je leert jezelf op zo’n diep niveau kennen met Jong Talent, dat je geïnspireerd raakt door jezelf. Omdat je je talenten leert kennen en je ze om hulp kunt vragen. Heel fijn die sfeer, helemaal ‘mij’. En dat geeft heel veel vertrouwen en voelt bevrijdend.’

En een reactie van een ouder:
‘Hoi Saskia, ik wil je bedanken. Onze dochter heeft weer een hele fijne sessie achter de rug met het Jong Talentenspel. Ze was erg enthousiast en is weer wijzer geworden. Ze heeft hier erg veel baat bij. 🙏😊’

Sessies en tarief
Ik begeleid je als gecertificeerd Jong Talentencoach (opgeleid door Willem Glaudemans in 2021). Het spel wordt individueel gespeeld in een aantal sessies van in totaal ongeveer 8 uur. Soms is er meer tijd nodig. Het tarief bedraagt €100,00 per uur (incl 21% BTW).

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Binnen 24 uur breng ik het normale tarief in rekening, vanwege mijn voorbereiding en gereserveerde tijd.

Registratie
Ik ben sinds mei 2021 geregistreerd op de site van het Talentenspel, heb intervisie met collega coaches en neem deel aan nascholingsdagen.

Vind hier, naast mijn registratie, meer informatie over Jong Talent op de site van het Talentenspel

Interesse?

Neem telefonisch contact met me op: