Als je al jong weet wat het doel is van je leven, kun je snel echt gelukkig worden.

Het Jong Talentenspel
Hoe fijn zou het zijn als je al jong weet wat je hier op aarde komt doen! Dan kun je al snel je leven daarnaar inrichten. En hoef je misschien niet een lange zoektocht met allerlei zijpaden te gaan. Wanneer je jouw levensmissie weet, kun je meteen goede keuzes maken voor je verdere toekomst. Dat begint bij een goede schoolkeuze en beroepskeuze.

Hoe werkt het Jong Talentenspel?
Je gaat je talenten ontdekken en ontmoeten. Dat is een leuk avontuur. Zo vind je jouw eigen antwoorden, zie je wat je talenten zijn, wat ze voor je doen, wat ze van je vragen en hoe je ze het best kunt inzetten. Het spel in niet een testje of toetsje. Het is een feestje. We kijken naar wat je wel kunt in plaats van waar je niet goed in bent. Zo krijg je inzicht in de richting van je leven. Waar wil jouw leven met jou naar toe?

Hoe zet je het Jong Talentenspel in?
Het spel is er voor jongeren vanaf  ongeveer 11 jaar tot 18 jaar. Het werkt met twee borden, met talentenkaarten, helperkaarten, thema- en groeikaarten. Hiermee kun je heel snel op tafel krijgen wat er in je leven speelt. En wie of welk talent jou daarbij kan helpen. Zo zet je direct concrete stappen in je leven.

Sessies en tarief
Ik begeleid je als gecertificeerd talentencoach bij het spel (opgeleid door Willem Glaudemans in 2021). Je speelt het individueel in een aantal sessies van in totaal ongeveer 8 uur. Soms is er meer tijd nodig. Het tarief bedraagt €125,00 per uur (incl 21% BTW).

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Binnen 24 uur breng ik het normale tarief in rekening, vanwege mijn voorbereiding en gereserveerde tijd.

Registratie
Ik ben sinds mei 2021 geregistreerd op de site van het Talentenspel en neem deel aan nascholingsdagen.

Vind hier, naast mijn registratie, meer informatie op de site van het Talentenspel

Interesse?

Neem telefonisch contact met me op: