Eerste sessie
Tijdens de eerste sessie maken we onder meer jouw hulpvraag helder. Een hulpvraag gaat over een wens tot verandering en is overwegend toekomst gericht. Dit is wat je wilt bereiken en vormt het uitgangspunt van onze gesprekken. Je kunt daarbij kiezen op welke manier je gecoacht wilt worden; op een psychodynamisch manier of door middel van Het Talentenspel (zie het tabblad ‘Talentenspel’). Daarnaast is deze eerste sessie van belang om elkaar te leren kennen, want om samen antwoorden te vinden, is vertrouwen en een goed gevoel de basis.

Coachtraject
Over het algemeen bestaat een coachtraject uit zo’n 4 tot 8 sessies en een sessie vindt meestal eens in de 2 tot 4 weken plaats.

Tijdens een coachsessie laat ik je stil staan, zodat je de rust vindt om te onderzoeken en te ontdekken wat je werkelijke innerlijke drijfveren zijn. Er zijn altijd keuzes te maken en als je oprecht leert luisteren naar jezelf, vind je de antwoorden.

Ik werk tijdens de sessies met diverse technieken en oefeningen die gebaseerd zijn op: Familieopstellingen, Neurolinguïstisch Programmeren, de Assen van Verandering, Kernkwaliteiten, Mindfulness en Vergeving van jezelf of anderen.

Ik coach op een psychodynamische manier. Dat wil zeggen dat ik verschillende technieken met elkaar kan verbinden. Een psychodynamische aanpak combineert technieken, zodat er sneller en effectiever aan de kern van het probleem wordt gewerkt. Het resultaat is dat deze aanpak zorgt voor kortdurende trajecten.

Tarief
Het tarief voor particulieren bedraagt €90,00 inclusief BTW per uur (€75,00 exclusief BTW). Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Het tarief voor bedrijven is op aanvraag beschikbaar. Ter informatie:
* Kosten worden vanwege de huidige wetgeving niet meer door de zorgverzekeraars vergoed.
* Mogelijk is ook jouw werkgever bereid tot een bijdrage aan jouw coachsessies.

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Binnen 24 uur breng ik het normale tarief in rekening, vanwege mijn voorbereiding en gereserveerde tijd en locatie.

Algemene voorwaarden
Mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesprekken en staan in de bijlage.

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Interesse?

Neem telefonisch contact met me op: