Eerste sessie of losse sessie
Als je kiest voor een coachtraject, maken we tijdens de eerste sessie onder meer jouw hulpvraag helder. Dit is wat je wilt bereiken en vormt het uitgangspunt van onze gesprekken. Je kunt daarbij kiezen op welke manier je gecoacht wilt worden; op een psychodynamisch manier of door middel van Het Talentenspel (zie het tabblad ‘Talentenspel’).

Het is ook mogelijk om zomaar een losse sessie van een half uur of een uur te boeken. Dat kan bij mij in m’n praktijkruimte, telefonisch of door middel van videobellen. Kijk waar jouw voorkeur naar uit gaat en laat het me weten.

Coachtraject
Een coachtraject bestaat over het algemeen uit zo’n 4 tot 8 sessies en een sessie vindt meestal eens in de 2 tot 4 weken plaats.

Tijdens een coachsessie laat ik je stil staan, zodat je de rust vindt om te onderzoeken en te ontdekken wat je werkelijke innerlijke drijfveren zijn. Er zijn altijd keuzes te maken en als je oprecht leert luisteren naar jezelf, vind je de antwoorden.

Ik werk tijdens de sessies met diverse technieken en oefeningen die gebaseerd zijn op: Familieopstellingen, Neurolinguïstisch Programmeren, de Assen van Verandering, Kernkwaliteiten, Mindfulness en Vergeving van jezelf of anderen.

Ik coach op een psychodynamische manier; het in beweging brengen van de psyche op een dynamische manier. Een psychodynamische aanpak combineert technieken, zodat er sneller en effectiever aan de kern van het probleem wordt gewerkt. Het resultaat is dat deze aanpak zorgt voor kortdurende trajecten.

Tarief
Het tarief voor particulieren bedraagt €90,00 per uur (vrij van BTW). Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Het tarief voor bedrijven is op aanvraag beschikbaar. Ter informatie:
* Kosten worden vanwege de huidige wetgeving niet meer door de zorgverzekeraars vergoed.
* Mogelijk is jouw werkgever bereid tot een bijdrage aan jouw coachsessies; vaak is er sprake van een jaarlijks opleidingsbudget waar je gebruik van kunt maken.

Een afspraak kan tot 24 uur voor aanvang kosteloos verzet of geannuleerd worden. Binnen 24 uur breng ik het normale tarief in rekening, vanwege mijn voorbereiding en gereserveerde tijd.

Algemene voorwaarden
Mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesprekken en staan in de bijlage.

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Interesse?

Neem telefonisch contact met me op: